Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Makaronai su žirnelių, avokado, špinatų ir baziliko padažu

    Ingredientai:

    75 ml daržovių sultinio

    130 g šaldytų žirnelių (atšildytų)

    2 saujos šviežių mažųjų špinatų (nuplautų)

    1 sauja šviežio baziliko (nuplauto)

    1 nedidelis avokadas (pašalintu kauliuku)

    40 g parmezano (galite pakeisti veganišku parmezanu arba maistinėmis mielėmis)

    25 ml alyvuogių aliejaus

    ½ šaukštelio česnako miltelių

    druska ir pipirai

    jūsų pasirinkti itališki makaronai (pavyzdžiui, spaghetti, tagliatelle, macaroni, penne)

    Gaminimas:

    1. Užvirinkite didelį puodą vandens. Pagardinkite žiupsneliu druskos ir išvirkite pasirinktus makaronus pagal pakuotės instrukcijas (bendras gaminimo laikas priklauso nuo pasirinktų makaronų tipo).

    2. Tuo tarpu sudėkite visus padažui skirtus ingredientus į galingą trintuvą (blenderį) ir sutrinkite iki vientisos masės.

    3. Kuo trintuvas galingesnis, tuo padažas bus glotnesnis.

    4. Paragaukite padažo ir, jei reikia, pagardinkite druska ir prieskoniais. Jei padažas per tirštas, palaipsniui įpilkite daugiau sultinio arba aliejaus.

    5. Išvirtus makaronus sumaišykite su paruoštu žaliuoju padažu.

    6. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, parmezanu ar šviežiomis žolelėmis ir patiekite. Skanaus!

    Receptas:  wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite