Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Azijos virtuvės įkvėptas žemės riešutų padažas

    Šis žemės riešutų padažo receptas yra įkvėptas Indonezijos ir Tailando virtuvių, tačiau šiek tiek skiriasi nuo autentiškos recepto versijos.

    Autentiškas tailandietiškas žemės riešutų padažas dažniausiai yra gaminamas iš sveikų žemės riešutų (o ne sviesto, kuris yra naudojamas šiame supaprastintame recepte). Taip pat šio padažo receptui būdingas kokosų pienas ir (arba) raudonojo kario pasta.

    Šį paprastesnį žemės riešutų padažą galite derinti su kitais Azijos virtuvės įkvėptais patiekalais: makaronais, salotomis, ryžiais ir kt.

    Ingredientai:

    ½ puodelio glotnaus natūralaus žemės riešutų sviesto

    2 šaukštai šviežių žaliosios citrinos sulčių

    2 šaukštai ryžių acto

    1 šaukštas ypač aštraus padažo SRIRACHA

    1 šaukštas sojų padažo TAMARI

    1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus

    2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo

    1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero

    4-6 šaukštai vandens (pagal poreikį)

    Gaminimas:

    1. Dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą, žaliosios citrinos sultis, ryžių actą, sriracha, tamari padažus, sezamo aliejų, klevų sirupą, imbierą ir 4 šaukštus vandens. Jei padažas per tirštas, įpilkite daugiau vandens (po 1 šaukštą – kol taps tinkamos konsistencijos).

    2. Patiekite su Azijos virtuvės įkvėptais patiekalais: makaronais, salotomis, ryžiais ir kt.

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite