Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šie ryžiai itin dera su Azijos ir Meksikos virtuvės patiekalais bei sojų pupelių produktais: tempeh, tofu, enčiladomis (meksikietiškais tortilijų suktinukais „enchilada“) ir kt.
Ingredientai:
1 puodelis ilgagrūdžių ryžių „Jasmine“, perplautų
1½ puodelio vandens
3 arbatiniai šaukšteliai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 nedidelė česnako skiltelė, susmulkinta
Šiek tiek smulkintų svogūnų laiškų
1 arbatinis šaukštelis žaliosios citrinos žievelės
nuo ¼ iki ½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
1½ šaukšto šviežių žaliosios citrinos sulčių
½ puodelio smulkiai supjaustytos šviežios kalendros
Žiupsnelis paprikos dribsnių arba ¼ kubeliais supjaustytos jalapeno (Chalapos) paprikos (nebūtina)
Gaminimas:
1. Puode sumaišykite ryžius, vandenį ir 1 arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus. Užvirkite, uždenkite puodą ir virkite sumažinę ugnį 20 minučių (arba tiek laiko, kiek yra nurodyta ant jūsų ryžių pakuotės).
2. Atidenkite puodą ir supurenkite ryžius šakute. Suberkite česnaką, svogūno laiškus bei žaliosios citrinos žievelę ir išmaišykite. Leiskite pastovėti ir atvėsti 1 minutę, tada įpilkite likusius 2 arbatinius šaukštelius alyvuogių aliejaus, ¼ arbatinio šaukštelio druskos, žaliosios citrinos sulčių, kalendros ir paprikos dribsnių (arba smulkintos Chalapos paprikos (jalapeno) - jei naudojate). Išmaišykite, ir, jei reikia, dar pagardinkite druska ir prieskoniais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite