Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 kg vyšninių pomidorų
1 svogūnas, susmulkintas
4 česnako skiltelės
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus apšlakstymui (nebūtina)
55 ml daržovių sultinio
80 g nesaldinto kokosų pieno (nebūtina)
1 nedidelė sauja šviežio baziliko (arba 1 arbatinis šaukštelis itališkų žolelių mišinio)
1 šaukštelis druskos
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite vyšninius pomidorus, susmulkintą svogūną, druską bei alyvuogių aliejų ir išmaišykite taip, kad daržovės pasidengtų tolygiai.
3. Sudėkite česnaką. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 40 minučių ant vidurinių grotelių (kol pomidorai suminkštės).
4. Išimkite daržoves iš orkaitės ir leiskite joms šiek tiek atvėsti. Nulupkite česnaką ir kartu su keptais pomidorais bei svogūnais (ir išsiskyrusiu skysčiu) suberkite į greitaeigį trintuvą (blenderį). Supilkite kokosų pieną, daržovių sultinį, šviežią baziliką ir plakite iki vientisos masės.
5. Patiekite iš karto arba, jei sriuba nėra pakankamai karšta, supilkite sriubą į nedidelį puodą ir pašildykite.
6. Paragaukite ir patikrinkite, ar nieko netrūksta. Jei sriuba per tiršta, įpilkite šlakelį sultinio arba kokosų pieno. Jei jūsų naudojamas daržovių sultinys nebuvo sūrus, gali tekti įdėti daugiau druskos.
7. Pabarstykite juodaisiais pipirais bei šviežiu baziliku ir patiekite su traškia skrudinta duona. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite