Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – veganiška itališko Pasta al Limone versija.
Šiame recepte pieno produktai yra pakeičiami anakardžių riešutų padažu.
Ingredientai:
75 g anakardžių
⅛ puodelio alyvuogių aliejaus
2-4 šaukštai šviežių citrinų sulčių
2 citrinos žievelės juostelės
1 česnako skiltelė
½ puodelio makaronų vandens
žiupsnelis druskos
jūsų pasirinkti makaronai
Gaminimas:
1. Anakardžius pamirkykite karštame vandenyje apie 15 minučių. Tada nukoškite ir atidėkite į šalį.
2. Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens. Sudėkite makaronus ir virkite pagal pakuotės instrukcijas (kad makaronai būtų „al dente“ - kieti). Atidėkite maždaug 1 puodelį makaronų skysčio (prireiks vėliau), o likusį skystį nukoškite. Makaronus atidėkite.
3. Paruoškite citrinos žievelę; kad išvengtumėte kartaus skonio, peiliu atsargiai nupjaukite baltąją vidinę dalį nuo citrinos žievelės.
4. Paruoškite padažą: greitaeigiu blenderiu (trintuvu) sutrinkite visus padažo ingredientus iki vientisos kreminės masės (padažo ingredientai: 75 g anakardžių, ⅛ puodelio alyvuogių aliejaus, 2-4 šaukštai šviežių citrinų sulčių, 2 citrinos žievelės juostelės, 1 česnako skiltelė, ½ puodelio makaronų vandens, žiupsnelis druskos).
5. Jei padažas per tirštas, įpilkite dar šiek tiek skysčio, likusio po makaronų virimo (kad pasiektumėte norimą padažo konsistenciją). Pagal skonį galite įdėti daugiau citrinos, druskos ar česnako.
6. Sumaišykite makaronus ir padažą: perpilkite padažą į puodą. Pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sušils. Retkarčiais pamaišykite. Sudėkite makaronus ir gerai viską išmaišykite. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite