Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Buritai – tai meksikietiški tortilijų suktinukai.
Išbandykite šią veganišką buritų variaciją!
Ingredientai:
Pupelėms:
1½ puodelio virtų juodųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 šaukštas šviežių žaliosios citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai meksikietiškų „Taco“ prieskonių
1 arbatinis šaukštelis ypač tyro alyvuogių aliejaus
¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos
Paprikoms:
2 arbatiniai šaukšteliai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 raudonos paprikos, išskobtos ir supjaustytos plonais griežinėliais
Jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Buritams:
6 dideli miltų tortilijos lakštai
Špinatai arba salotos lapai
Išvirti ryžiai
Gvakamolė (avokadų pagardas)
Raudonieji svogūnai
Švieži kalendros lapai
Jalapeño (Chalapos) paprika, plonai supjaustyta
Pomidorų padažas Salsa
Gaminimas:
1. Paruoškite pupeles: dubenyje sumaišykite juodąsias pupeles, žaliosios citrinos sultis, Taco prieskonius, alyvuogių aliejų ir druską. Atidėkite.
2. Paruoškite paprikas: didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Suberkite paprikas, žiupsnelį druskos ir maltų pipirų. Kepinkite, retkarčiais pamaišydami, 8–10 minučių (arba tol, kol paprikos suminkštės ir vietomis apskrus). Nukelkite nuo ugnies ir dar pagardinkite druska ir pipirais (pagal skonį).
3. Paruoškite buritus: tortilijų lakštus pripildykite špinatais, ryžiais, pupelėmis, paprika, gvakamole (avokadų pagardas), raudonaisiais svogūnais, kalendra ir jalapeno paprika. Suvyniokite į suktinuką. Patiekite su salsa padažu.
Išeiga: 6 buritai
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite