Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kepti žiedinių kopūstų „ryžiai“ (be gliuteno)

    Ingredientai:

    1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas

    2 šaukštai sezamų aliejaus

    2 česnako skiltelės, susmulkintos

    1/2 arbatinio šaukštelio malto imbiero

    1/2 mažo svogūno, supjaustyto kubeliais

    1 didelė morka, smulkiai supjaustyta

    Šiek tiek smulkintų svogūnų laiškų

    1/2 puodelio šaldytų žirnelių, atšildytų

    2 dideli kiaušiniai

    2 šaukštai sojų padažo TAMARI

    Gaminimas:

    1. Žiedinį kopūstą perpjaukite per pusę, tada nuo stiebo nupjaukite žiedynus. Susmulkinkite žiedynus virtuviniu kombainu (su tarkavimo priedu) iki ryžių tekstūros.

    2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sezamo aliejų. Sudėkite česnaką bei imbierą ir pakepinkite 20 sekundžių. Tada įmaišykite svogūnus, morkas ir kepinkite dar 3 minutes.

    3. Į keptuvę suberkite „ryžius“ ir žirnelius. Maišykite dar 2–3 minutes.

    4. Žiedinio kopūsto „ryžių“ viduryje padarykite duobutę ir į ją įmuškite kiaušinius; išplakite juos mentele. Kai kiaušiniai iškeps, viską išmaišykite.

    5. Sudėkite tamari padažą bei svogūno laiškus ir išmaišykite. Patiekite iš karto. Skanaus!

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite