Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 ¼ puodelio greitai paruošiamų avižų
1 puodelis baltų viso grūdo miltų
1 ½ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 ½ arbatinio šaukštelio malto cinamono
½ arbatinio šaukštelio druskos
¼ puodelio nesaldinto obuolių padažo
4 šaukštai sviesto, ištirpinto ir atvėsinto
1 didelis kiaušinis
1 arbatinis šaukštelis gryno vanilės ekstrakto
½ puodelio medaus
⅓ puodelio tamsaus šokolado drožlių
¼ puodelio razinų
¼ puodelio susmulkintų graikinių riešutų arba pekano riešutų
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite avižas, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
2. Kitame dubenyje gerai išplakite obuolių padažą, sviestą, kiaušinį, vanilę ir medų.
3. Supilkite gautą skystą mišinį į miltų mišinį; išmaišykite. Tešla bus drėgna ir lipni.
4. Sudėkite šokolado drožles, razinas ir graikinius riešutus. Įdėkite į šaldytuvą ir palikite atvėsti mažiausiai 30 minučių (arba iki 3 dienų).
5. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
6. Išimkite tešlą iš šaldytuvo (jei ji labai kieta, galite palikti ją pastovėti 5–10 minučių). Naudokite šaukštą ir sudėkite tešlą 4 cm skersmens kamuoliukais ant kepimo skardos, palikdami 2 cm tarpus tarp jų. Pirštais švelniai suplokite kiekvieną sausainį iki maždaug 2 cm storio.
7. Kepkite, kol sausainiai taps auksinės spalvos ir sutvirtės (maždaug 9–10 minučių).
Išeiga: 24 sausainiai
Receptas: wellplated.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite