Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiški bananų blyneliai

    Ingredientai:

    1 šaukštas maltų linų sėmenų

    3 šaukštai vandens

    ½ puodelio trinto banano (maždaug 1 didelis bananas)

    2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 arbatinis šaukštelis vanilės

    ¾ puodelio + 2 šaukštai migdolų pieno (jei reikia – daugiau)

    1½ puodelio viso grūdo kvietinių miltų

    ½ puodelio avižinių miltų

    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

    ½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos

    1 arbatinis šaukštelis cinamono

    ½ arbatinio šaukštelio muskato riešuto

    ¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos

    Priedai: klevų sirupas, bananų griežinėliai, pekano riešutai

    Gaminimas:

    1. Dideliame dubenyje sumaišykite linų sėmenis, vandenį ir bananą. Sutrinkite ir gerai išmaišykite. Palikite mišinį pastovėti 5 minutes, kad sutirštėtų.

    2. Įpilkite alyvuogių aliejaus, vanilės bei migdolų pieno ir išplakite. Suberkite miltus ir ant viršaus tolygiai pabarstykite kepimo miltelius, sodą, cinamoną, muskato riešutą ir druską. Išmaišykite visus ingredientus. Tešla turi būti šiek tiek tiršta. Tačiau jei ji per tiršta pakabinti šaukštu, tada įmaišykite dar 1 šaukštą migdolų pieno.

    3. Keptuvę įkaitinkite iki vidutinės ugnies; sutepkite trupučiu alyvuogių aliejaus. Supilkite dalį tešlos į keptuvę. Kepkite blynus, kol pasirodys burbuliukai (maždaug 90 sekundžių), tada apverskite ir kepkite dar 90 sekundžių (arba kol blynai taps auksinės spalvos). Jei reikia, sumažinkite ugnį, nes po kiekvienos blynų partijos keptuvė išliko šilumą.

    4. Rekomenduojame blynus patiekti su klevų sirupu, griežinėliais pjaustytais bananais ir pekano riešutais. Skanaus!

    Išeiga: 8 blyneliai

    Receptas:   loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite