Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 mažas svogūnas, susmulkintas
2 skiltelės česnako, susmulkintos
1 saliero stiebas, supjaustytas kubeliais
1 morka, nulupta ir supjaustyta kubeliais
1/2 raudonosios paprikos, supjaustytos kubeliais
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
1/2 arbatinio šaukštelio kumino
1 puodelis rudųjų lęšių
1/2 puodelio žaliųjų lęšių
1/2 puodelio raudonųjų lęšių (neskaldytų)
6-8 puodeliai sultinio arba vandens
Druskos ir pipirų
Gaminimas:
1. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūną ir pakepinkite, kol taps skaidrus.
2. Suberkite česnaką ir kepkite, kol pasklis aromatas.
3. Sudėkite morkas bei salierus ir kepinkite, kol pradės minkštėti.
4. Suberkite ciberžolę, kuminą, druską, pipirus ir išmaišykite.
5. Sudėkite visus lęšius ir išmaišykite.
6. Įpilkite sultinio ir užvirinkite.
7. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol lęšiai pilnai išvirs (maždaug 30 minučių). Prireikus, įpilkite daugiau sultinio arba vandens.
8. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska ir prieskoniais.
9. Patiekite karštą.
10. Rekomenduojami priedai: anakardžių riešutų kremas arba smulkintos petražolės. Skanaus!
Receptas: oliveoilandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite