Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šiais „ryžiais“ galite pakeisti tradicinius ryžius ir patiekti juos kaip garnyrą su įvairiais patiekalais!
Ingredientai:
1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas
Priedai:
1 arbatinis šaukštelis ypač tyro alyvuogių aliejaus
½ puodelio smulkintų svogūnų laiškų
½ žaliosios citrinos (išspaustos sultys)
Jūros druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Įsitikinkite, kad žiedinis kopūstas yra visiškai sausas. Supjaustykite jį dideliais gabalėliais. Pašalinkite lapus nuo koto. Žiedinio kopūsto gabalėlius sudėkite į virtuvinį kombainą ir smulkinkite, kol susidarys ryžių tekstūra.
2. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus. Suberkite svogūnų laiškus bei žiedinio kopūsto „ryžius“ ir kepinkite, kol sušils (maždaug 3–5 minutes). Pagardinkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis (kad pašalintumėte žiedinio kopūsto kartumą).
Receptas: www.loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite