Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais
1 raudona paprika, supjaustyta plonais griežinėliais
2 česnako skiltelės, susmulkintos
3 šaukštai saulėje džiovintų pomidorų PESTO padažo
1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
400 g skardinė jūsų pasirinktų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
400 g skardinė smulkintų pomidorų
100 g halloumi sūrio, supjaustyto
šviežios kalendros, smulkiai supjaustytos
Rekomenduojame patiekti su česnakine duona
Gaminimas:
1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Suberkite svogūną, papriką, žiupsnelį druskos ir pakepinkite 10 minučių arba kol suminkštės. Tada suberkite česnaką, pesto padažą ir maltą kalendrą ir troškinkite 1 minutę. Sudėkite pupeles, pomidorus ir truputį vandens, tada užvirinkite ir neuždengę virkite 10 minučių.
2. Likusį aliejų supilkite į atskirą keptuvę (ant vidutinės ugnies). Pakepinkite halloumi sūrį 2 minutes iš kiekvienos pusės (iki auksinės-rudos spalvos).
3. Paragaukite pupelių troškinio ir, jei reikia, pagardinkite druska ir prieskoniais. Supilkite troškinį į gilius dubenėlius, o ant viršaus uždėkite halloumi sūrio ir pabarstykite smulkintomis kalendromis. Rekomenduojame patiekti su česnakine duona. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: bbcgoodfood.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite