Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Pupelių troškinys su halumio (Halloumi) sūriu

    Ingredientai:

    3 šaukštai alyvuogių aliejaus

    1 svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais

    1 raudona paprika, supjaustyta plonais griežinėliais

    2 česnako skiltelės, susmulkintos

    3 šaukštai saulėje džiovintų pomidorų PESTO padažo

    1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros

    400 g skardinė jūsų pasirinktų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    400 g skardinė smulkintų pomidorų

    100 g halloumi sūrio, supjaustyto

    šviežios kalendros, smulkiai supjaustytos

    Rekomenduojame patiekti su česnakine duona

    Gaminimas:

    1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Suberkite svogūną, papriką, žiupsnelį druskos ir pakepinkite 10 minučių arba kol suminkštės. Tada suberkite česnaką, pesto padažą ir maltą kalendrą ir troškinkite 1 minutę. Sudėkite pupeles, pomidorus ir truputį vandens, tada užvirinkite ir neuždengę virkite 10 minučių.

    2. Likusį aliejų supilkite į atskirą keptuvę (ant vidutinės ugnies). Pakepinkite halloumi sūrį 2 minutes iš kiekvienos pusės (iki auksinės-rudos spalvos).

    3. Paragaukite pupelių troškinio ir, jei reikia, pagardinkite druska ir prieskoniais. Supilkite troškinį į gilius dubenėlius, o ant viršaus uždėkite halloumi sūrio ir pabarstykite smulkintomis kalendromis. Rekomenduojame patiekti su česnakine duona. Skanaus!

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:   bbcgoodfood.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite