Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Avinžirnius šiame veganiškame recepte galite pakeisti jūsų mėgstamomis pupelėmis arba lęšiais.
Ingredientai:
2 vidutinio dydžio cukinijos
½ šaukšto augalinio aliejaus
1 svogūnas, supjaustytas
2-3 susmulkintos česnako skiltelės
1 maža paprika, supjaustyta
1 ½ puodelio virtų avinžirnių
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštas aštraus padažo
4-6 šaukštai augalinio pieno
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas sojos padažo
1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
1 arbatinis šaukštelis kokosų cukraus arba rudojo cukraus
½ arbatinio šaukštelio maltos rūkytos paprikos
½ arbatinio šaukštelio malto kumino
Jūros druskos, maltų pipirų ir čili prieskonių (pagal skonį)
Šviežių žolelių
200 g veganiško sūrio
Gaminimas:
1. Cukiniją perpjaukite pusiau (išilgai) ir išskobkite maždaug du trečdalius minkštimo, palikdami 1 cm storio kraštelį aplink žievelę.
2. Išskobtą cukinijos vidinę dalį susmulkinkite dideliu peiliu ir atidėkite į šalį.
3. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūną ir pakepinkite apie 4 minutes.
4. Suberkite česnaką, papriką, cukinijos minkštimą, visus prieskonius, sojos padažą, ryžių actą, pomidorų pastą, aštrų padažą ir augalinį pieną. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
5. Tuo metu įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių ir didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
6. Į tą pačią keptuvę su troškinamu mišiniu suberkite avinžirnius ir patroškinkite dar kelias minutes. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska ir prieskoniais.
7. Kiekvieną cukinijos puselę įdarykite paruoštu avinžirnių mišiniu.
8. Ant viršaus uždėkite veganiško sūrio ir kepkite 20-25 minutes orkaitėje. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.
Išeiga: 4 įdaryti cukinijų laiveliai
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite