Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Krevečių salotos

    Ingredientai:

    900 g krevečių, be kevalo

    2 šaukštai smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno

    1 saliero stiebas, smulkiai supjaustytas

     

    Salotų padažui:

    200 g majonezo

    1 šaukštas citrinos žievelės

    3 šaukštai citrinos sulčių

    2 šaukštai smulkintų šviežių krapų

    1 šaukštas „Dijon“ garstyčių

    1 česnako skiltelė, susmulkinta

    ¼ arbatinio šaukštelio druskos

    žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų

    Rekomenduojame patiekti su salotų lapais

    Gaminimas:

    1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis ir žievelę, krapus, garstyčias, česnaką, druską ir pipirus. Atidėkite į šalį.

    2. Išvirkite krevetes: puodą vandens užvirinkite; sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes, kol pilnai išvirs ir taps rausvos spalvos.

    3. Tuo metu paruoškite ledinio vandens „vonelę“; perkelkite į ją krevetes; palaikykite 3 minutes; kiaurasamčiu nusausinkite.

    4. Dubenyje sumaišykite atvėsintas krevetes, raudonąjį svogūną, salierą ir padažą. Rekomenduojame patiekti su salotų lapais. Skanaus!

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite