Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
900 g krevečių, be kevalo
2 šaukštai smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
1 saliero stiebas, smulkiai supjaustytas
Salotų padažui:
200 g majonezo
1 šaukštas citrinos žievelės
3 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai smulkintų šviežių krapų
1 šaukštas „Dijon“ garstyčių
1 česnako skiltelė, susmulkinta
¼ arbatinio šaukštelio druskos
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
Rekomenduojame patiekti su salotų lapais
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite majonezą, citrinos sultis ir žievelę, krapus, garstyčias, česnaką, druską ir pipirus. Atidėkite į šalį.
2. Išvirkite krevetes: puodą vandens užvirinkite; sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes, kol pilnai išvirs ir taps rausvos spalvos.
3. Tuo metu paruoškite ledinio vandens „vonelę“; perkelkite į ją krevetes; palaikykite 3 minutes; kiaurasamčiu nusausinkite.
4. Dubenyje sumaišykite atvėsintas krevetes, raudonąjį svogūną, salierą ir padažą. Rekomenduojame patiekti su salotų lapais. Skanaus!
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite