Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 puodeliai avižų dribsnių
¼ puodelio sviesto, ištirpinto ir šiek tiek atšaldyto
1 puodelis pieno
2 dideli kiaušiniai
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
2 šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
½ arbatinio šaukštelio smulkios jūros druskos
Gaminimas:
1. Sudėkite avižų dribsnius į greitaeigį trintuvą arba virtuvinį kombainą. Sutrinkite į smulkius avižų miltus.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinius, lydytą sviestą ir vanilės ekstraktą.
3. Suberkite avižų miltus, kepimo miltelius, jūros druską, cukrų ir išplakite su „šlapiais“ ingredientais. Palikite mišinį pastovėti 10 minučių (kad avižiniai miltai sugertų skystį). Po 10 minučių masė turėtų gražiai sutirštėti.
4. Iš anksto įkaitinkite vaflinę; sutepkite sviestu arba apipurkškite kepimo aliejumi. Sudėkite tešlą, iškepkite ir patiekite vaflius su jūsų mėgstamais priedais. Skanaus!
Išeiga: 6 vafliai
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite