Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Spindulinių Mung pupuolių ir kokoso pieno karis

    Ingredientai:

    4 šaukštai rapsų aliejaus (ar kito neutralaus skonio aliejaus)

    1 šaukštas nesmulkintų kumino sėklų

    9 skiltelės česnako, susmulkintos

    400 g skardinė trintų pomidorų

    2 šaukštai šviežiai tarkuoto imbiero

    2 šaukštai maltos kalendros

    1 arbatinis šaukštelis ciberžolės

    1 arbatinis šaukštelis jūros druskos

    1 arbatinis šaukštelis kajeno pipirų

    4 puodeliai vandens

    200 g mung pupelių, perrinktų ir perplautų

    400 g skardinė kokosų pieno

    1 vidutinio dydžio žalioji citrina (išspaustos sultys)

    smulkintos šviežios kalendros

    Gaminimas:

    1. Dideliame puode įkaitinkite kepimo aliejų (ant vidutinės-stiprios ugnies).

    2. Suberkite kumino sėklas ir kepinkite apie 1 minutę.

    3. Suberkite česnaką ir pakepinkite 3-4 minutes.

    4. Sudėkite pomidorus iš skardinės ir išmaišykite, tada suberkite imbierą, kalendrą, ciberžolę, druską ir kajeno pipirus.

    5. Troškinkite šį mišinį 5 minutes, dažnai pamaišydami.

    6. Įpilkite vandens ir sudėkite mung pupeles. Padidinkite ugnį iki aukštos ir užvirinkite, tada sumažinkite iki minimumo, uždenkite ir troškinkite 30 minučių (vieną ar du kartus pamaišykite).

    7. Paragaukite keletą mung pupelių, kad įsitikintumėte, jog jos išvirusios. Jei taip – įmaišykite kokosų pieną ir padidinkite ugnį iki vidutinės.

    8. Kai karis užvirs, išjunkite ugnį. Įmaišykite kalendrą ir vienos žaliosios citrinos sultis. Paragaukite ir pagal skonį nuspręskite, ar prireiks dar vienos žaliosios citrinos.

    9. Patiekite karštą. Skanaus!

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:   heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite