Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šio neįprasto humuso sudėtyje nėra avinžirnių!
Tai – gardus užkandis, itin derantis su salieru, morkomis, agurkais, krekeriais, traškučiais ir kt.
Ingredientai:
1 didelis žiedinis kopūstas
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
60 g tahini (sezamų pasta)
2 šaukštai vandens (arba daugiau – iki tinkamos humuso konsistencijos)
1 citrina (išspausti sultis)
1 česnako skiltelė
¼ šaukštelio druskos
¼ šaukštelio malto kumino
žiupsnelis maltos kalendros
pipirų (pagal skonį)
Priedai: alyvuogių aliejus, saulėgrąžos sėklos ir smulkintos petražolės
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
2. Nuimkite žiedynus nuo žiedinio kopūsto ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus (arba avokadų aliejaus) ir išmaišykite. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite 20 minučių.
3. Perkelkite žiedinį kopūstą į virtuvinį kombainą. Įpilkite tahini, likusius 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, vandens, citrinos sulčių, česnako skiltelę, druską, kuminą ir kalendrą. Įberkite pipirų (pagal skonį). Plakite dideliu greičiu iki vientisos ir kreminės masės.
4. Perkelkite į serviravimo dubenėlį ir papuoškite saulėgrąžos sėklomis bei smulkintomis petražolėmis.
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite