Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Žiedinio kopūsto humusas

    Šio neįprasto humuso sudėtyje nėra avinžirnių!

    Tai – gardus užkandis, itin derantis su salieru, morkomis, agurkais, krekeriais, traškučiais ir kt.

    Ingredientai:

    1 didelis žiedinis kopūstas

    3 šaukštai alyvuogių aliejaus

    60 g tahini (sezamų pasta)

    2 šaukštai vandens (arba daugiau – iki tinkamos humuso konsistencijos)

    1 citrina (išspausti sultis)

    1 česnako skiltelė

    ¼ šaukštelio druskos

    ¼ šaukštelio malto kumino

    žiupsnelis maltos kalendros

    pipirų (pagal skonį)

    Priedai: alyvuogių aliejus, saulėgrąžos sėklos ir smulkintos petražolės

     

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

    2. Nuimkite žiedynus nuo žiedinio kopūsto ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Apšlakstykite 1 šaukštu alyvuogių aliejaus (arba avokadų aliejaus) ir išmaišykite. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite 20 minučių.

    3. Perkelkite žiedinį kopūstą į virtuvinį kombainą. Įpilkite tahini, likusius 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, vandens, citrinos sulčių, česnako skiltelę, druską, kuminą ir kalendrą. Įberkite pipirų (pagal skonį). Plakite dideliu greičiu iki vientisos ir kreminės masės.

    4. Perkelkite į serviravimo dubenėlį ir papuoškite saulėgrąžos sėklomis bei smulkintomis petražolėmis.

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite