Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 prinokę bananai
80 g migdolų sviesto
90 g juodojo šokolado drožlių
2 arbatiniai šaukšteliai kokosų aliejaus (nebūtina)
1 arbatinis šaukštelis čija (chia) sėklų (nebūtina)
Gaminimas:
1. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Atidėkite.
2. Nulupkite ir supjaustykite bananus apskritimais – tik ne per stambiai!
3. Ant kepimo skardos išdėliokite pusę bananų griežinėlių. Ant jų viršaus užtepkite migdolų sviesto. Jei norite pridėti čija sėklų, įmaišykite jas į migdolų sviestą iš anksto (prieš tepdami ant bananų griežinėlių).
4. Ant viršaus uždėkite kitą banano griežinėlį, kad sukurtumėte tarsi mini sumuštinį. Pakartokite tai su likusiais bananų griežinėliais.
5. Bananų kąsnelius šaldykite, kol sutvirtės (maždaug valandą).
6. Sudėkite šokolado drožles į mikrobangų krosnelei skirtą dubenėlį. Kaitinkite keliais etapais (po 20 sekundžių), vis pamaišydami, kol masė taps glotni. Jei norite, kad šokoladas būtų šiek tiek „minkštesnis“, įpilkite kokosų aliejaus ir sumaišykite su šokoladu.
7. Sustingusius bananų kąsnelius išimkite iš šaldiklio. Kiekvieną kąsnelį dalinai panardinkite į ištirpintą šokoladą. Tada vėl padėkite ant kepimo skardos.
8. Sudėkite atgal į šaldiklį, kad šokoladas taip pat sukietėtų. Skanaus!
Išeiga: 30 bananų kąsnelių
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite