Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiška žiedinių kopūstų sriuba

    Ingredientai:

    700–900 g žiedinio kopūsto

    1 valgomasis šaukštas aliejaus

    2 susmulkintos česnako skiltelės

    3 puodeliai (720 ml) daržovių sultinio

    1 puodelis (240 ml) augalinio pieno

    ⅓ puodelio (50 g) mirkytų anakardžių

    1 skardinė cannellini pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    1 šaukštelis svogūnų miltelių

    ½ šaukštelio maltos paprikos

    1 šaukštelis jūros druskos (arba mažiau/daugiau pagal skonį)

    ½ šaukštelio maltų raudonėlių (arba čiobrelių)

    Juodųjų pipirų pagal skonį

    1 valgomasis šaukštas šviežių citrinų sulčių

    Šviežios petražolės

    Gaminimas:

    1. Pamirkykite anakardžius porą valandų arba virkite 15 minučių vandenyje, kol suminkštės.

    2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

    3. Žiedinį kopūstą supjaustykite žiedynais, paskleiskite ant kepimo skardos (galite iškloti kepimo popieriumi) ir apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus ir trupučiu druskos. Išmaišykite rankomis; kepkite žiedinį kopūstą orkaitėje apie 30-35 minutes, kol gražiai apskrus ir suminkštės. Atidėkite keletą žiedinių kopūstų žiedynų papuošimui.

    4. Trintuve (blenderyje) sumaišykite visus ingredientus (jei reikia, keliais etapais įpilkite sultinio ir pieno). Plakite iki vientisos masės.

    5. Paragaukite ir, jei reikia, dar pagardinkite sriubą prieskoniais. Jei jums labiau patinka aštri sriuba, įberkite raudonųjų pipirų dribsnių!

    6. Jei sriuba per tiršta, įpilkite dar šiek tiek sultinio arba augalinio pieno ir dar kartą sutrinkite.

    7. Perkelkite sriubą į puodą ir pakaitinkite, kol sušils.

    8. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir atidėtais žiedinio kopūsto gabalėliais. Skanaus!

    Receptas:   elavegan.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite