Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 ½ puodelio nesūdytų pistacijų
⅓ puodelio klevų sirupo
2 šaukštai išlydyto kokosų aliejaus
½ arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto arba 1 arbatinio šaukštelio vanilės
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi; lengvai patepkite riebalais. Atidėkite į šalį.
2. Sudėkite pistacijas į greitaeigį trintuvą (blenderį). Trinkite vidutiniu-dideliu greičiu. Keletą kartų sustokite, nubraukite aplipusius indo šonus ir kartokite, kol susidarys smulki masė su keliais didesniais riešutų gabalėliais. Kuo smulkiau, tuo geriau.
3. Supilkite smulkintų pistacijų masę į dubenį; taip pat sudėkite ir likusius ingredientus.
4. Sumaišykite silikonine mentele, kol susidarys lipni sausainių tešla.
5. Gausiai patepkite rankas aliejumi, nes tešla lipni. Paimkite šaukštą sausainių tešlos, susukite į rutulį ir padėkite ant kepimo skardos. Paspauskite, kad rutuliukas taptų šiek tiek plokštesnis. Ant viršaus įspauskite šiek tiek susmulkintų pistacijų.
6. Pakartokite tuos pačius veiksmus su likusia sausainių tešla. Dėkite sausainius nykščio ilgio atstumu vienas nuo kito, nes vėliau sausainiai šiek tiek išsiplės.
7. Kepkite sausainius 12–14 minučių, kol šonai taps auksinės-rudos spalvos.
8. Leiskite sausainiams bent 30 minučių atvėsti – sausainiai šiek tiek sutvirtės.
9. Šaldytuve sandariame inde galite laikyti iki 1 savaitės.
Išeiga: 12 sausainių
Receptas: wellplated.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite