Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
250 g datulių be kauliukų (labiausiai tinka „medjool“/ „medjoul“ datulės)
360 ml veganiško pieno (pavyzdžiui, kokosų)
1 tarkuotas obuolys
¼ puodelio tahini (sezamų pasta)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 puodeliai avižinių miltų (maltų avižų)
¾ puodelio (75 g) maltų lazdyno riešutų
2 šaukšteliai malto cinamono
1 ½ šaukštelio kepimo miltelių
¼ šaukštelio druskos
Gaminimas:
1. Pieną pakaitinkite puode ant vidutinės ugnies iki virimo. Tuo metu išimkite datulių kauliukus, sudėkite datules į dubenį, užpilkite pienu ir pamirkykite 10 minučių.
2. Sutarkuokite obuolį.
3. Virtuviniu kombainu sutrinkite datulių ir pieno mišinį, tahini (sezamų pastą) ir vanilę iki vientisos kreminės masės. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kvadratinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
4. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite datulių masę, tarkuotą obuolį, maltus lazdyno riešutus, avižų miltus, cinamoną, kepimo miltelius ir druską.
5. Supilkite tešlą į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite; išlyginkite viršų; pabarstykite smulkintais lazdyno riešutais.
6. Kepkite 35–40 minučių.
7. Leiskite pyragui visiškai atvėsti, tada supjaustykite jį kvadratėliais arba trikampėliais. Skanaus!
Receptas: elavegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite