Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai avokadų arba alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, supjaustytas
3 skiltelės česnako, susmulkintos
3 šaukštai imbiero, susmulkinto
1 kg morkų, nuluptų ir supjaustytų
4 puodeliai daržovių sultinio
1 lauro lapas
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis druskos
Pasirenkami priedai: kokosų grietinėlė, askaloniniai česnakai (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai), skrudintos kedrinės pinijos, kalendra
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir kepkite 1–2 minutes (arba tol, kol svogūnas taps skaidrus).
2. Suberkite imbierą ir česnaką. Maišykite dar minutę.
3. Suberkite supjaustytas morkas ir išmaišykite. Kepinkite 10 minučių, dažnai maišydami.
4. Supilkite sultinį, lauro lapą, cinamoną ir druską. Užvirinkite, tada uždenkite puodą ir sumažinkite ugnį iki minimumo. Virkite 20-30 minučių (arba tol, kol morkos visiškai suminkštės).
5. Išjunkite ugnį ir išimkite lauro lapą. Sutrinkite sriubą trintuvu (blenderiu) iki tirštos vientisos masės.
6. Išpilstykite paruoštą sriubą į dubenėlius. Rekomenduojame pagardinti kokosų grietinėle, traškiais askaloniniais česnakais, kedrinėmis pinijomis bei kalendra. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite