Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 mažas svogūnas, smulkiai supjaustytas
2 česnako skiltelės, susmulkintos
4 vidutinio dydžio cukinijos (galus nupjauti; cukinijas perpjauti išilgai per pusę ir susmulkinti)
3 puodeliai daržovių arba vištienos sultinio (arba daugiau – jei mėgstate skystesnę sriubos konsistenciją)
¼ puodelio anakardžių riešutų
1 arbatinis šaukštelis valgomosios akmens druskos
¼ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai šviežių citrinos sulčių
2 šaukštai smulkintų šviežių žolelių (pavyzdžiui, krapai, bazilikas ar petražolės)
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir pakepinkite 4-5 minutes, kol suminkštės. Suberkite česnaką ir maišykite dar minutę.
2. Suberkite cukinijas, sultinį, anakardžius, druską, pipirus ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite ir troškinkite apie 15–20 minučių arba tol, kol cukinijos suminkštės.
3. Į sriubą suberkite žoleles bei citrinos sulčių. Trintuvu (blenderiu) sutrinkite sriubą iki vientisos masės.
4. Paruoštą sriubą supilstykite į dubenėlius ir papuoškite šlakeliu alyvuogių aliejaus bei šviežiomis žolelėmis.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite