Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
240 g migdolų miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
1/2 arbatinio šaukštelio valgomosios akmens druskos
4 dideli kiaušiniai, kambario temperatūros
½ puodelio klevų sirupo arba medaus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
1 arbatinis šaukštelis migdolų ekstrakto (neprivaloma, bet rekomenduojama)
¼ puodelio smulkintų migdolų
¼ puodelio cukraus pudros (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Ištepkite pyrago kepimo formos dugną bei kraštus riebalais (sviestu). Dugną galite iškloti kepimo popieriumi.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: migdolų miltus, kepimo sodą ir druską.
3. Sumaišykite „šlapius“ ingredientus: atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, medų, vanilės ekstraktą ir migdolų ekstraktą. Tada supilkite šlapius ingredientus į sausus ir išmaišykite.
4. Gautą tešlą supilkite į kepimo formą; ant viršaus pabarstykite griežinėliais supjaustytų migdolų. Kepkite 25–30 minučių. Leiskite pyragui atvėsti.
5. Patiekdami pyragą ant viršaus dar pabarstykite migdolų arba papuoškite cukraus pudra. Skanaus!
Išeiga: 1 migdolų pyragas
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite