Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Migdolų pyragas

    Ingredientai:

    240 g migdolų miltų

    1 arbatinis šaukštelis sodos

    1/2 arbatinio šaukštelio valgomosios akmens druskos

    4 dideli kiaušiniai, kambario temperatūros

    ½ puodelio klevų sirupo arba medaus

    2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto

    1 arbatinis šaukštelis migdolų ekstrakto (neprivaloma, bet rekomenduojama)

    ¼ puodelio smulkintų migdolų

    ¼ puodelio cukraus pudros (nebūtina)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Ištepkite pyrago kepimo formos dugną bei kraštus riebalais (sviestu). Dugną galite iškloti kepimo popieriumi.

    2. Dideliame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: migdolų miltus, kepimo sodą ir druską.

    3. Sumaišykite „šlapius“ ingredientus: atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, medų, vanilės ekstraktą ir migdolų ekstraktą. Tada supilkite šlapius ingredientus į sausus ir išmaišykite.

    4. Gautą tešlą supilkite į kepimo formą; ant viršaus pabarstykite griežinėliais supjaustytų migdolų. Kepkite 25–30 minučių. Leiskite pyragui atvėsti.

    5. Patiekdami pyragą ant viršaus dar pabarstykite migdolų arba papuoškite cukraus pudra. Skanaus!

    Išeiga: 1 migdolų pyragas

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite