Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Viduržemio jūros regiono stiliumi keptas fetos sūris

    Ingredientai:

    200 g fetos sūrio blokelio

    130 g alyvuogių be kauliukų, nusausintų ir perpjautų per pusę

    55 g saulėje džiovintų pomidorų, nusausintų ir stambiai supjaustytų

    1/3 stiklinės ypač tyro alyvuogių aliejaus

    3 česnako skiltelės, susmulkintos

    1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio

    1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių

    1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko 

    žiupsnelio raudonosios paprikos dribsnių

    valgomosios akmens druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

    stambiai supjaustytų šviežių petražolių (papuošimui)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Fetos sūrį sudėkite į nedidelį kepimo indą.

    2. Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite alyvuoges, saulėje džiovintus pomidorus, aliejų, česnaką, raudonėlį, čiobrelius, baziliką, raudonosios paprikos dribsnius, druską ir pipirus. Išmaišykite.

    3. Paruoštą mišinį supilkite ant fetos sūrio; pastumkite alyvuoges bei saulėje džiovintus pomidorus šiek tiek į šoną nuo sūrio.

    4. Kepkite 20–25 minutes, kol feta suminkštės. Rekomenduojame pagardinti šviežiomis petražolėmis ir patiekti su duonos riekelėmis „crostini“ arba griežinėliais pjaustytu agurku.

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite