Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
200 g fetos sūrio blokelio
130 g alyvuogių be kauliukų, nusausintų ir perpjautų per pusę
55 g saulėje džiovintų pomidorų, nusausintų ir stambiai supjaustytų
1/3 stiklinės ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 česnako skiltelės, susmulkintos
1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių
1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko
žiupsnelio raudonosios paprikos dribsnių
valgomosios akmens druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
stambiai supjaustytų šviežių petražolių (papuošimui)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Fetos sūrį sudėkite į nedidelį kepimo indą.
2. Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite alyvuoges, saulėje džiovintus pomidorus, aliejų, česnaką, raudonėlį, čiobrelius, baziliką, raudonosios paprikos dribsnius, druską ir pipirus. Išmaišykite.
3. Paruoštą mišinį supilkite ant fetos sūrio; pastumkite alyvuoges bei saulėje džiovintus pomidorus šiek tiek į šoną nuo sūrio.
4. Kepkite 20–25 minutes, kol feta suminkštės. Rekomenduojame pagardinti šviežiomis petražolėmis ir patiekti su duonos riekelėmis „crostini“ arba griežinėliais pjaustytu agurku.
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite