Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
6 paprikos, perpjautos per pusę išilgai; pašalintos sėklos
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako, susmulkintos
1/2 svogūno, supjaustyto kubeliais
450 g maltos jautienos
1 skardinė pjaustytų pomidorų
60 g mažųjų špinatų, susmulkintų
200-250 g virtų ryžių
1/2 šaukšto itališkų prieskonių
Valgomosios akmens druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
50 g čederio sūrio
smulkintų petražolių (papuošimui)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Paprikas perpjaukite per pusę išilgai; pašalinkite sėklas. Apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus ir juo įtrinkite tiek paprikos vidų, tiek išorę. Išdėliokite paprikas „aukštyn kojomis“ kepimo inde ir kepkite 15 minučių.
2. Tuo metu didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite likusius 2 šaukštus aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus apie 2 minutes, kol šiek tiek suminkštės.
3. Sudėkite maltą jautienos ir kepkite, kol paruduos; suskaidykite masę mentele.
4. Pašalinkite jautienos skysčio perteklių ir įmaišykite pjaustytus pomidorus, ryžius, špinatus, itališkus prieskonius, druską ir pipirus. Maišykite 1–2 minutes, kol špinatai suglebs.
5. Išimkite paprikas iš orkaitės ir žnyplėmis apverskite. Paprikų vidų pripildykite jautienos mišiniu ir pabarstykite sūriu. Pašaukite atgal į orkaitę ir kepkite 15–20 minučių arba kol paprikos visiškai suminkštės.
6. Prieš patiekdami, apibarstykite šviežiomis petražolėmis. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite