Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Prancūziškos morkų salotos

    Ingredientai:

    450 g morkų, nuluptų

    smulkintų petražolių, svogūnų laiškų arba kalendros

     

    Padažui:

    3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    2 šaukštai citrinos sulčių

    2 arbatiniai šaukšteliai medaus

    1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių

    0,5 arbatinio šaukštelio valgomosios akmens druskos

    0,25 arbatinio šaukštelio malto kumino

    0,25 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

    Gaminimas:

    1. Peiliu arba tam skirtu daržovių skustuvu supjaustykite morkas plonomis juostelėmis ir sudėkite į didelį dubenį.

    2. Paruoškite padažą: kitame dubenėlyje sumaišykite aliejų, citrinos sultis, garstyčias, medų, druską ir pipirus.

    3. Į didįjį dubenį su morkomis sudėkite smulkintus žalumynus, tada supilkite padažą. Gerai išmaišykite.

    4. Patiekite – galite papildomai pabarstyti šviežių žolelių. Skanaus!

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite