Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
450 g morkų, nuluptų
smulkintų petražolių, svogūnų laiškų arba kalendros
Padažui:
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai medaus
1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių
0,5 arbatinio šaukštelio valgomosios akmens druskos
0,25 arbatinio šaukštelio malto kumino
0,25 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Peiliu arba tam skirtu daržovių skustuvu supjaustykite morkas plonomis juostelėmis ir sudėkite į didelį dubenį.
2. Paruoškite padažą: kitame dubenėlyje sumaišykite aliejų, citrinos sultis, garstyčias, medų, druską ir pipirus.
3. Į didįjį dubenį su morkomis sudėkite smulkintus žalumynus, tada supilkite padažą. Gerai išmaišykite.
4. Patiekite – galite papildomai pabarstyti šviežių žolelių. Skanaus!
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite