Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 skardinės tuno
56 g majonezo (¼ puodelio)
1 saliero stiebas, supjaustytas kubeliais
2 šaukštai raudonojo svogūno, supjaustyto kubeliais
1 šaukštas smulkintų petražolių ir kitų žolelių
1/2 šaukšto „Dijon“ garstyčių
košerinės druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Nupilkite skystį iš tuno skardinių. Tada į dubenį sudėkite tuną, majonezą, kubeliais pjaustytą salierą, raudonuosius svogūnus, žoleles, garstyčias, druską ir juoduosius pipirus.
2. Gerai išmaišykite visus ingredientus.
3. Šias salotas galite patiekti tiesiog dubenėlyje, suvyniotas į salotų lapus (tuno salotų suktinukas) arba su duona (sumuštinis). Skanaus!
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite