Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – greitai ir lengvai paruošiamas obuolių desertas!
Ingredientai:
30 g jūsų pasirinkto šokolado
1 valgomasis šaukštas kokosų aliejaus
12 obuolių skiltelių
Jūsų pasirinkti pabarstukai ir kiti priedai
Gaminimas:
1. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite obuolius; tada supjaustykite apskritimais (maždaug 1-2 cm storio); pašalinkite sėklas.
2. Atsargiai įkiškite medinį pagaliuką į kiekvieno obuolio apskritimo vidų (tik nesulaužykite obuolių griežinėlių).
3. Šokoladą sulaužykite arba supjaustykite mažais gabalėliais. Tada sudėkite kartu su kokosų aliejumi į mikrobangų krosnelei skirtą indą. Šildykite 30 sekundžių intervalais, kol šokoladas visiškai ištirps.
4. Kiekvieną obuolio griežinėlį, vienas po kito, pamerkite į ištirpintą šokoladą. Naudokite šaukštą, kad galėtumėte gabalėlius pilnai padengti šokoladu. Leiskite šokolado pertekliui nuvarvėti atgal į indą, tada perkelkite gabalėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
5. Pridėkite jūsų mėgstamų pabarstukų bei kitų priedų. Tada kepimo skardą perkelkite į šaldytuvą maždaug 30 minučių (arba kol šokoladas sukietės).
Išeiga: 12 obuolių gabalėlių
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite