Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
450 g liesos maltos mėsos, pavyzdžiui, jautienos, kalakutienos, vištienos ar kiaulienos
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 nedidelis svogūnas, susmulkintas
2 šaukštai meksikietiškų „Taco“ prieskonių
3 skiltelės česnako, susmulkintos
1 skardinė pomidorų
1 skardinė pjaustytos žalios aitriosios paprikos
2 skardinės jūsų pasirinktų pupelių (pavyzdžiui, juodųjų pupelių, pinto pupelių arba raudonųjų pupelių)
1 puodelis šaldytų kukurūzų
3 puodeliai (709 ml) vištienos arba daržovių sultinio
2–3 šaukštai smulkintų šviežių krapų (nebūtina)
Druska ir kajeno pipirai arba aštrus padažas (pagal skonį)
Rekomenduojami priedai: avokadas (arba gvakamolė), kubeliais pjaustyti pomidorai, susmulkintas arba trupintas sūris, smulkinti salotos arba kopūsto lapai, griežinėliais pjaustyti jalapenai (Chalapos paprikos), grietinė, tortilijų traškučiai.
Gaminimas:
1. Įkaitinkite aliejų dideliame puode virš vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite maltą mėsą ir kepinkite, kol paruduos (apie 5 minutes). Bekepant mediniu šaukštu „sutrupinkite“ mėsą.
2. Mėsą pastumkite į šoną. Sudėkite svogūnus ir kepinkite maišydami, kol suminkštės (maždaug 5 minutes).
3. Įmaišykite česnaką bei „Taco“ prieskonius ir kepinkite, kol pasklis aromatas (maždaug 1 minutę).
4. Sudėkite pomidorus (kartu su jų sultimis), konservuotą aitriąją papriką, pupeles, kukurūzus ir sultinį. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite 15–20 minučių. Sriubai verdant mediniu šaukštu sutrinkite pomidorus; įmaišykite krapus.
5. Paragaukite, pagardinkite druska ir kajeno pipirais arba aštriu padažu. Patiekite su jūsų pasirinktais priedais. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: inspiredtaste.net
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite