Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
200 g prinokusių pomidorų, supjaustytų kąsnio dydžio gabalėliais arba griežinėliais
200 g susmulkinto agurko
1/2 mažo raudonojo svogūno, supjaustyto plonais griežinėliais
1 vidutinio dydžio žalia paprika, supjaustyta griežinėliais (nebūtina)
3/4 puodelio Kalamata alyvuogių
3/4 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
2 šaukštai raudonojo vyno acto (arba daugiau – pagal skonį)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus (arba daugiau – pagal skonį)
100 g fetos sūrio, supjaustyto dideliais gabalėliais
Gaminimas:
1. Supjaustytus svogūnus sudėkite į dubenį, pripildytą šaltu vandeniu. Leiskite pastovėti 10 minučių, nusunkite vandenį, svogūnus nuplaukite. Šis žingsnis nėra privalomas, tačiau sušvelnina svogūnų skonį.
2. Dideliame salotų dubenyje sumaišykite smulkintus pomidorus, agurką, raudonąjį svogūną, papriką, alyvuoges, raudonėlį, 1/4 arbatinio šaukštelio smulkios jūros druskos ir daug šviežių maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite, tada atidėkite penkioms minutėms.
3. Dar kartą išmaišykite salotas ir apšlakstykite raudonojo vyno actu bei alyvuogių aliejumi.
4. Pridėkite fetos sūrio ir dar pabarstykite raudonėliu. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: inspiredtaste.net
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite