Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Indiški ryžiai su vištiena

    Ingredientai:

    300 g basmati ryžių

    25 g sviesto

    1 didelis svogūnas, smulkiai supjaustytas

    1 lauro lapas

    3 kardamono ankštys

    maža cinamono lazdelė

    1 šaukštelis ciberžolės

    4 vištienos krūtinėlės be odos, supjaustytos dideliais gabalėliais

    4 šaukštai kario pastos

    85 g razinų

    850 ml vištienos sultinio

    30 g kalendros

    Gaminimas:

    1. Pamirkykite 300 g basmati ryžių šiltame vandenyje, tada nuplaukite šaltu vandeniu (kol vanduo taps skaidrus).

    2. Keptuvėje įkaitinkite 25 g sviesto ir 10 minučių pakepinkite vieną smulkiai supjaustytą didelį svogūną su 1 lauro lapu, 3 kardamono ankštimis ir 1 maža cinamono lazdele.

    3. Įberkite 1 arbatinį šaukštelį ciberžolės, tada sudėkite 4 vištienos krūtinėles (supjaustytas dideliais gabalėliais) ir 4 šaukštus kario pastos. Kepinkite, kol pasklis aromatas.

    4. Į keptuvę įmaišykite ryžius su 85 g razinų, tada užpilkite 850 ml vištienos sultinio.

    5. Sandariai uždenkite keptuvę dangčiu ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite ryžius dar maždaug 5 minutes.

    6. Išjunkite ugnį ir palikite pastovėti 10 minučių. Gerai išmaišykite ir pridėkite šiek tiek smulkintos kalendros. Prieš patiekdami, dar ant viršaus užbarstykite šiek tiek daugiau kalendros lapelių ir 2 šaukštus skrudintų migdolų. Skanaus!

    Išeiga:  4 porcijos

    Receptas:   bbcgoodfood.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite