Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
300 g basmati ryžių
25 g sviesto
1 didelis svogūnas, smulkiai supjaustytas
1 lauro lapas
3 kardamono ankštys
maža cinamono lazdelė
1 šaukštelis ciberžolės
4 vištienos krūtinėlės be odos, supjaustytos dideliais gabalėliais
4 šaukštai kario pastos
85 g razinų
850 ml vištienos sultinio
30 g kalendros
Gaminimas:
1. Pamirkykite 300 g basmati ryžių šiltame vandenyje, tada nuplaukite šaltu vandeniu (kol vanduo taps skaidrus).
2. Keptuvėje įkaitinkite 25 g sviesto ir 10 minučių pakepinkite vieną smulkiai supjaustytą didelį svogūną su 1 lauro lapu, 3 kardamono ankštimis ir 1 maža cinamono lazdele.
3. Įberkite 1 arbatinį šaukštelį ciberžolės, tada sudėkite 4 vištienos krūtinėles (supjaustytas dideliais gabalėliais) ir 4 šaukštus kario pastos. Kepinkite, kol pasklis aromatas.
4. Į keptuvę įmaišykite ryžius su 85 g razinų, tada užpilkite 850 ml vištienos sultinio.
5. Sandariai uždenkite keptuvę dangčiu ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite ryžius dar maždaug 5 minutes.
6. Išjunkite ugnį ir palikite pastovėti 10 minučių. Gerai išmaišykite ir pridėkite šiek tiek smulkintos kalendros. Prieš patiekdami, dar ant viršaus užbarstykite šiek tiek daugiau kalendros lapelių ir 2 šaukštus skrudintų migdolų. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: bbcgoodfood.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite