Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, smulkiai supjaustytas
3 česnako skiltelės, susmulkintos
500 g moliūgo, supjaustyto kąsnio dydžio gabalėliais
150 g morkų, supjaustytų storais griežinėliais
1 šaukštelis kario miltelių
½ šaukštelio malto kumino
460 - 690 ml daržovių sultinio
80 ml kokosų pieno
druskos ir juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
2. Sudėkite svogūną ir česnaką. Pakepinkite, kol svogūnas taps minkštas ir skaidrus.
3. Sudėkite moliūgą, morkas ir prieskonius (karį, kuminą, druską, pipirus).
4. PATARIMAS (jei mėgstate tik subtilų kario skonį): kario ir kumino miltelius berkite ne dabar, o tuo metu, kai trinsite sriubą trintuvu (blenderiu).
5. Supilkite daržovių sultinį: pradėkite nuo 2 puodelių, o vėliau įpilkite daugiau (jei mėgstate skystesnę sriubą).
6. Užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangtį 20 minučių arba tol, kol moliūgas ir morkos taps minkšti.
7. Leiskite sriubai šiek tiek atvėsti. Tada trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki vientisos masės.
8. Paragaukite ir, jei reikia, dar pagardinkite prieskoniais. Patiekite su grietinėle, kokosų pienu ar jogurtu, šviežiomis žolelėmis (pavyzdžiui, petražolėmis ar kalendra) bei kitais jūsų mėgstamais priedais.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite