Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Moliūgų ir morkų sriuba

    Ingredientai:

    1 šaukštas alyvuogių aliejaus

    1 svogūnas, smulkiai supjaustytas

    3 česnako skiltelės, susmulkintos

    500 g moliūgo, supjaustyto kąsnio dydžio gabalėliais

    150 g morkų, supjaustytų storais griežinėliais

    1 šaukštelis kario miltelių

    ½ šaukštelio malto kumino

    460 - 690 ml daržovių sultinio

    80 ml kokosų pieno

    druskos ir juodųjų pipirų

    Gaminimas:

    1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus.

    2. Sudėkite svogūną ir česnaką. Pakepinkite, kol svogūnas taps minkštas ir skaidrus.

    3. Sudėkite moliūgą, morkas ir prieskonius (karį, kuminą, druską, pipirus).

    4. PATARIMAS (jei mėgstate tik subtilų kario skonį): kario ir kumino miltelius berkite ne dabar, o tuo metu, kai trinsite sriubą trintuvu (blenderiu).

    5. Supilkite daržovių sultinį: pradėkite nuo 2 puodelių, o vėliau įpilkite daugiau (jei mėgstate skystesnę sriubą).

    6. Užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangtį 20 minučių arba tol, kol moliūgas ir morkos taps minkšti.

    7. Leiskite sriubai šiek tiek atvėsti. Tada trintuvu (blenderiu) sutrinkite iki vientisos masės.

    8. Paragaukite ir, jei reikia, dar pagardinkite prieskoniais. Patiekite su grietinėle, kokosų pienu ar jogurtu, šviežiomis žolelėmis (pavyzdžiui, petražolėmis ar kalendra) bei kitais jūsų mėgstamais priedais.

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite