Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – Maroko virtuvės įkvėptas troškinys, kuriam paruošti prireiks 30 minučių.
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, smulkiai supjaustytas
3 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
4 prinokę pomidorai, supjaustyti
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
½ šaukštelio rūkytos saldžiosios paprikos prieskonių (nebūtina)
⅓ šaukštelio ciberžolės
1 šaukštas pomidorų pastos
žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų
1 skardinė konservuotų baltųjų pupelių (labiausiai tinka: „Cannellini“, „Navy“, „Great Northern“)
230 ml daržovių sultinio
Gaminimas:
1. Dideliame puode arba keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
2. Suberkite svogūną ir česnaką. Nuolat maišydami pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus.
3. Sudėkite šviežius pomidorus ir troškinkite apie 5 minutes arba tol, kol pomidorai suminkštės.
4. Suberkite prieskonius (papriką, rūkytą papriką, kuminą, ciberžolę, druską, juoduosius pipirus) ir kepinkite dar minutę, kol prieskoniai išsiskirs aromatą.
5. Kai pomidorai suminkštės, supilkite daržovių sultinį, pomidorų pastą ir nusausintas konservuotas pupeles.
6. Troškinkite dar 5-10 minučių, kol viskas pradės tirštėti. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite prieskoniais.
7. Pabarstykite šviežiomis žolelėmis (kalendra, petražolėmis). Rekomenduojame patiekti su pita arba naan duonele.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite