Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
3 skiltelės česnako, susmulkintos
1 didelė (arba 2 mažos) saldžiosios bulvės, supjaustytos kubeliais
110 g raudonųjų lęšių
345 ml daržovių sultinio
1 šaukštelis geltonojo kario miltelių
½ šaukštelio maltos kalendros
½ šaukštelio malto kumino
½ šaukštelio garam masala prieskonių
1 skardinė pjaustytų pomidorų
1 skardinė kokosų pieno
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek alyvuogių aliejaus.
2. Suberkite svogūną bei česnaką ir pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus.
3. Gerai nuplaukite lęšius (rekomenduojame naudoti sietelį).
4. Suberkite saldžiųjų bulvių kubelius, lęšius, daržovių sultinį, prieskonius, smulkintus pomidorus ir žiupsnelį druskos.
5. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir uždengę dangčiu troškinkite apie 10-12 minučių.
6. Tada supilkite kokosų pieną ir dar 10 minučių troškinkite neuždengę dangčio. Taip pat galite įdėti papildomų daržovių, pavyzdžiui, špinatų lapų, lapinių kopūstų (kale) ar alyvuogių (nebūtina).
7. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pagardinkite prieskoniais.
8. Patiekite su pasirinktais priedais (pavyzdžiui, ryžiais, „naan“ duonele) ir šlakeliu šviežių žaliosios citrinos sulčių. Taip pat rekomenduojame ant viršaus pabarstyti šiek tiek smulkintų anakardžių. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite