Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šioms gardžioms salotoms paruošti teprireiks 10 minučių!
Ingredientai:
Salotoms:
65 g kuskuso
80 ml daržovių sultinio
1 raudona paprika
½ agurko
1 svogūno laiškas
⅓ raudonojo svogūno
1 skardinė (400g) avinžirnių
sauja juodųjų alyvuogių
Padažui:
1 šviežios citrinos sultys
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas klevų sirupo
1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių
1 arbatinis šaukštelis itališkų žolelių prieskonių mišinio
druskos (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į puodą supilkite daržovių sultinį ir užvirinkite. Supilkite kuskusą, gerai išmaišykite ir atidėkite.
2. Visus padažo ingredientus sudėkite į stiklainį su dangteliu. Tvirtai uždarykite dangtį ir gerai suplakite arba išmaišykite šluotele.
3. Gerai nuplaukite daržoves. Tada susmulkinkite papriką ir agurką kąsnio dydžio gabalėliais (pašalinkite sėklas).
4. Smulkiai supjaustykite svogūno laišką, raudonąjį svogūną ir juodąsias alyvuoges.
5. Sudėkite visus ingredientus į didelį salotų dubenį. Įpilkite padažo ir patiekite iš karto. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite