Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, supjaustytas
3 česnako skiltelės, smulkiai supjaustytos
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis kario prieskonių mišinio
½ arbatinio šaukštelio malto kumino
½ arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės
½ arbatinio šaukštelio maltos kalendros
½ arbatinio šaukštelio cinamono
1 skardinė trintų pomidorų (400 g)
2 skardinės sviestinių pupelių (po 400 g), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
175 ml daržovių sultinio
druskos pagal skonį
140 ml riebaus kokosų pieno
Gaminimas:
1. Keptuvėje virš vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
2. Sudėkite svogūną, česnaką bei maltą imbierą ir pakepinkite, kol svogūnas taps skaidrus.
3. Suberkite kitus prieskonius ir kepkite dar 30 sekundžių.
4. Sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite (neuždengę) ant vidutinės-mažos ugnies tol, kol vanduo išgaruos iš pomidorų ir jie pavirs į tirštą masę (užtruks apie 5-8 minutes). Retkarčiais pamaišykite.
5. Sudėkite sviestines pupeles, daržovių sultinį bei žiupsnelį druskos ir leiskite troškintis dar 10 minučių.
6. Įmaišykite kokosų pieną, pabarstykite šviežių žolelių. Rekomenduojame patiekti su ryžiais ir „naan“ duonele. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite