Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 lašai rapsų aliejaus
280 g tuno
1 prinokęs avokadas
½ arbatinio šaukštelio garstyčių miltelių
1 arbatinis šaukštelis acto
1 valgomasis šaukštas kaparėlių
8 romaninės salotos lapai
16 vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
Gaminimas:
1. Tuną aptepkite trupučiu aliejaus. Įkaitinkite nepridegančią keptuvę, sudėkite tuną ir kepkite maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės. Perkelkite į lėkštę ir atidėkite.
2. Avokadą perpjaukite ir išskobkite kauliuką, o minkštimą perkelkite į nedidelį dubenį. Įberkite garstyčių miltelių ir acto. Tada gerai sutrinkite, kad mišinys taptų panašus į majonezą. Įmaišykite kaparėlius. Perkelkite „majonezą“ į du mažus indelius ir sudėkite šalia serviravimo lėkštės su salotų lapais bei pomidorais.
3. Supjaustykite tuną (turi būti švelniai rausvos spalvos viduje). Ant salotų lapų uždėkite šiek tiek avokadų „majonezo“, tuno, vyšninių pomidorų bei keletą papildomų kaparėlių. Prieš valgydami, viską susukite į mažus salotų suktinukus. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: bbcgoodfood.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite