Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
½ puodelio universalių miltų
⅓ puodelio kerobo miltelių
¼ arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
¼ arbatinio šaukštelio kepimo sodos
¼ arbatinio šaukštelio druskos
1 kiaušinis
¾ puodelio rudojo cukraus
⅓ puodelio aliejaus
¼ puodelio šokolado arba kerobo drožlių
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Dubenyje išmaišykite visus sausus ingredientus (išskyrus cukrų).
3. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu (mikseriu) iki kreminės masės išplakite kiaušinį ir rudąjį cukrų.
4. Įpilkite aliejaus ir vėl išplakite.
5. Mentele įmaišykite šokolado drožles.
6. Šaukštu kabinkite tešlą ir, formuodami sausainėlius, perkelkite ant paruoštos kepimo skardos (maždaug 5 cm atstumu vienas nuo kito). Kepkite 9 minutes.
7. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti. Skanaus!
Išeiga: 18 sausainių
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite