Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 vidutinio dydžio saldžioji bulvė, supjaustyta kubeliais
Ypač tyras alyvuogių aliejus (apšlakstymui)
1/2 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos
4–6 tortilijų lakštai
1 puodelis juodųjų pupelių, išvirtų, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
Žaliosios citrinos griežinėliai, patiekimui
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Avokado-jogurto padažui:
1/2 puodelio graikiško jogurto
1 mažas avokadas
1/2 česnako skiltelės
Vienos žaliosios citrinos sultys
Jūros druska ir švieži juodieji pipirai
Rekomenduojami priedai:
1 mažas avokadas, supjaustytas kubeliais
2 svogūnų laiškai, susmulkinti
Trupintas feta sūris
Šviežia kalendra
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir išklokite didelę kepimo skardą kepimo popieriumi.
2. Sumaišykite kubeliais pjaustytą saldžią bulvę su alyvuogių aliejumi, aitriosios paprikos milteliais, druska ir pipirais. Paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių (iki auksinės-rudos spalvos).
3. Paruoškite avokado-jogurto padažą: nedideliu virtuviniu kombainu iki vientisos masės sutrinkite jogurtą, avokadą, česnaką, žaliosios citrinos sultis ir kelis žiupsnelius druskos bei pipirų. Jei reikia, papildomai pagardinkite druska ir prieskoniais.
4. Į tortilijas pridėkite jūsų paruošto padažo, keptos saldžiosios bulvės, juodųjų pupelių ir pasirinktų priedų. Pagardinkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite