Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Meksikietiški takai (tacos) su saldžiosiomis bulvėmis

    Ingredientai:

    1 vidutinio dydžio saldžioji bulvė, supjaustyta kubeliais

    Ypač tyras alyvuogių aliejus (apšlakstymui)

    1/2 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos

    4–6 tortilijų lakštai

    1 puodelis juodųjų pupelių, išvirtų, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    Žaliosios citrinos griežinėliai, patiekimui

    Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai

     

    Avokado-jogurto padažui:

    1/2 puodelio graikiško jogurto

    1 mažas avokadas

    1/2 česnako skiltelės

    Vienos žaliosios citrinos sultys

    Jūros druska ir švieži juodieji pipirai

     

    Rekomenduojami priedai:

    1 mažas avokadas, supjaustytas kubeliais

    2 svogūnų laiškai, susmulkinti

    Trupintas feta sūris

    Šviežia kalendra

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir išklokite didelę kepimo skardą kepimo popieriumi.

    2. Sumaišykite kubeliais pjaustytą saldžią bulvę su alyvuogių aliejumi, aitriosios paprikos milteliais, druska ir pipirais. Paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite 20 minučių (iki auksinės-rudos spalvos).

    3. Paruoškite avokado-jogurto padažą: nedideliu virtuviniu kombainu iki vientisos masės sutrinkite jogurtą, avokadą, česnaką, žaliosios citrinos sultis ir kelis žiupsnelius druskos bei pipirų. Jei reikia, papildomai pagardinkite druska ir prieskoniais.

    4. Į tortilijas pridėkite jūsų paruošto padažo, keptos saldžiosios bulvės, juodųjų pupelių ir pasirinktų priedų. Pagardinkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:   loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite