Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai – aštrus, augalinės kilmės baltymais praturtintas troškinys be gliuteno.
Ingredientai:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 mažas svogūnas, susmulkintas
1 raudonoji paprika, išskobta, supjaustyta kubeliais
2 česnako skiltelės, susmulkintos
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos (nebūtina)
1 arbatinis šaukštelis malto kumino (nebūtina)
1 skardinė konservuotų pomidorų
1 skardinė raudonųjų pupelių (subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu)
1 skardinė pinto pupelių (subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu)
1 puodelis vandens arba daržovių sultinio
1 puodelis kukurūzų, šaldytų
½ arbatinio šaukštelio jūros druskos (pagal skonį)
Šviežiai malti juodieji pipirai
1 valgomasis šaukštas šviežių žaliosios citrinos sulčių (ir griežinėlių patiekimui)
Rekomenduojami priedai:
Avokadas, supjaustytas griežinėliais
Graikiškas jogurtas arba grietinė
Jalapenai (Chalapos paprika), supjaustyti
Šviežia kalendra
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūną, žiupsnelį druskos, maltų pipirų ir išmaišykite. Kepinkite, kol svogūnas taps skaidrus (5 minutes), tada pridėkite raudonosios paprikos. Maišydami kepinkite, kol suminkštės (5–8 minutes).
2. Suberkite česnaką, maltos aitriosios paprikos ir kumino (jei naudojate). Maišykite 30 sekundžių, kol pasklis aromatas.
3. Sudėkite pomidorus, pupeles, vandenį, kukurūzus, druskos ir maltų pipirų. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 25 minutes, retkarčiais pamaišydami (kol troškinys sutirštės).
4. Įmaišykite žaliosios citrinos sultis ir papildomai pagardinkite druska bei prieskoniais, jei trūksta. Patiekite su jūsų pasirinktais priedais. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite