Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Salotoms:
3 mažos saldžiosios bulvės, nuluptos ir supjaustytos kubeliais
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklų)
druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
⅓ puodelio anakardžių riešutų
1 pakuotė feta sūrio, kubeliais
1 puodelis šviežių špinatų
1 puodelis gražgarstės
3 šaukštai susmulkintos šviežios kalendros
Padažui:
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzaminio acto
1 žiupsnelis baltojo cukraus
druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių.
2. Į kepimo indą sudėkite saldžiąsias bulves, alyvuogių aliejų ir kumino sėklas, pagardinkite druska ir pipirais, viską išmaišykite. Anakardžius paskleiskite ant kepimo skardos.
3. Kepinkite saldžiąsias bulves įkaitusioje orkaitėje, kol suminkštės: 30–45 minutes (po 20 minučių pamaišykite).
4. Tuo pačiu metu, 10–15 minučių, paskrudinkite anakardžius orkaitėje (kol jie taps auksinės-rudos spalvos ir pasklis jų aromatas). Susmulkinkite, kai atvės.
5. Tuo tarpu nedideliame dubenyje suplakite aliejų, actą, cukrų, druską ir pipirus (salotų padažui).
6. Fetos sūrį, špinatus, gražgarstę ir kalendrą lygiomis dalimis paskirstykite tarp 3 lėkščių. Sudėkite dar šiltas saldžiąsias bulves ir anakardžius. Užpilkite jūsų paruošto salotų padažo ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite