Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Anakardžių riešutų padažas

    Šį veganišką anakardžių padažą rekomenduojame patiekti su traškučiais, krekeriais, daržovėmis arba naudoti tiesiog kaip padažą ar net sumuštinių užtepėlę!

    Ingredientai:

    2 puodeliai anakardžių riešutų

    1 ryšulėlis kalendros (pašalintais stiebeliais)

    1 jalapeno (Chalapos paprika), pašalintas stiebas ir sėklos (nebent mėgstate itin aštriai!)

    2 skiltelės česnako

    2 šaukštai šviežių žaliosios (arba geltonosios) citrinos sulčių

    1/2 puodelio šviežio vandens

    3/4 arbatinio šaukštelio druskos (ar daugiau, pagal skonį)

    Šviežiai malti juodieji pipirai

     

    Gaminimas:

    1. Pirmiausia pamirkykite anakardžius 4 puodeliuose šilto vandens (bent 2 valandas). Kitas būdas: galite sudėti riešutus į didelį dubenį, tada įpilti 4 puodelius verdančio vandens ir leisti anakardžiams mirkti karštame vandenyje maždaug 45 minutes.

    2. Nusausinkite anakardžius, tada sudėkite juos į galingą trintuvą (blenderį) kartu su kalendra, jalapeno paprika, česnaku, citrinos sultimis, vandeniu, druska ir pipirais. Trinkite, kol susidarys tirštas padažas. Jei reikia, pridėkite daugiau vandens bei druskos.

    Receptas:   ambitiouskitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite