Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį veganišką anakardžių padažą rekomenduojame patiekti su traškučiais, krekeriais, daržovėmis arba naudoti tiesiog kaip padažą ar net sumuštinių užtepėlę!
Ingredientai:
2 puodeliai anakardžių riešutų
1 ryšulėlis kalendros (pašalintais stiebeliais)
1 jalapeno (Chalapos paprika), pašalintas stiebas ir sėklos (nebent mėgstate itin aštriai!)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai šviežių žaliosios (arba geltonosios) citrinos sulčių
1/2 puodelio šviežio vandens
3/4 arbatinio šaukštelio druskos (ar daugiau, pagal skonį)
Šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Pirmiausia pamirkykite anakardžius 4 puodeliuose šilto vandens (bent 2 valandas). Kitas būdas: galite sudėti riešutus į didelį dubenį, tada įpilti 4 puodelius verdančio vandens ir leisti anakardžiams mirkti karštame vandenyje maždaug 45 minutes.
2. Nusausinkite anakardžius, tada sudėkite juos į galingą trintuvą (blenderį) kartu su kalendra, jalapeno paprika, česnaku, citrinos sultimis, vandeniu, druska ir pipirais. Trinkite, kol susidarys tirštas padažas. Jei reikia, pridėkite daugiau vandens bei druskos.
Receptas: ambitiouskitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite