Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį karį rekomenduojame patiekti kartu su basmati ryžiais!
Ingredientai:
2 puodeliai raudonųjų lęšių
3 puodeliai vandens (arba daugiau, jei reikia)
1 šaukštas augalinio aliejaus
1 didelis svogūnas, supjaustytas kubeliais
2 šaukštai kario pastos
1 šaukštas kario miltelių
1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
1 arbatinis šaukštelis čili miltelių
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis baltojo cukraus
1 arbatinis šaukštelis smulkinto česnako
1 arbatinis šaukštelis smulkinto šviežio imbiero
1 skardinė pomidorų tyrės
Gaminimas:
1. Lęšius nuplaukite šaltame vandenyje (kol vanduo taps skaidrus).
2. Lęšius sudėkite į puodą su pakankamu kiekiu vandens, kad apsemtų; užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite. Jei prireiks, įpilkite daugiau vandens (kad lęšiai būtų apsemti). Virkite apie 15–20 minučių (kol lęšiai suminkštės). Pašalinkite vandens perteklių.
3. Įkaitinkite augalinį aliejų didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies. Maišydami pakepinkite svogūnus (kol karamelizuosis, apie 20 minučių).
4. Dideliame dubenyje sumaišykite kario pastą, kario miltelius, ciberžolę, kuminą, čili miltelius, druską, cukrų, česnaką ir imbierą. Įmaišykite šią masę į keptuvę su svogūnais.
5. Padidinkite ugnį ir kepinkite nuolat maišydami, kol pasklis aromatas (1–2 minutes).
6. Įmaišykite pomidorų tyrę ir lęšius; viską dar šiek tiek pašildykite. Skanaus!
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite