Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šių avinžirnių paruošimas reikalauja šiek tiek daugiau laiko nei įprastų greitų užkandžių. Tačiau jie – traškūs ir sotūs, tad tikrai verta išbandyti!
Ingredientai:
1 skardinė avinžirnių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
druskos ir pipirų (pagal skonį)
Papildomai galite pridėti šių prieskonių:
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
½ arbatinio šaukštelio čili miltelių
½ arbatinio šaukštelio kumino
½ arbatinio šaukštelio ciberžolės
Gaminimas:
Nusausinkite ir nuplaukite avinžirnius. Pašalinkite vandens perteklių. Avinžirnius išmaišykite kartu su alyvuogių aliejumi. Įberkite druskos, pipirų ir jūsų norimų prieskonių. Avinžirnius tolygiai paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje (30 minučių).
Išeiga: ¾ puodelio avinžirnių
Receptas: 21stcenturyvitamins.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite