Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kepta vištiena Viduržemio jūros regiono stiliumi

    Ingredientai:

    ¼ puodelio alyvuogių aliejaus

    Citrina (išspausti sultis)

    2 šaukštai balzaminio acto

    1 arbatinis šaukštelis džiovinto peletrūno

    1 arbatinis šaukštelis džiovintų raudonėlių

    1 arbatinis šaukštelis maltos paprikos

    1 arbatinis šaukštelis druskos

    ½ arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų

    4 vištienos šlaunelės su oda

    1 mažas raudonasis svogūnas, supjaustytas

    8 mažos paprikos, perpjautos per pusę išilgai ir išskobtos

    500 g mažų bulvių, perpjautų per pusę

    1 citrina, supjaustyta

    ¼ puodelio trupinto fetos sūrio

    ¼ puodelio šviežių petražolių, susmulkintų

    8 kalamata alyvuogės be kauliukų

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Didelį kepimo indą išklokite aliuminio folija.

    2. Dideliame dubenyje išplakite alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, actą, peletrūną, raudonėlį, papriką, druską ir pipirus.

    3. Sudėkite vištienos šlauneles, svogūną, papriką ir bulves. Išmaišykite, kol viskas tolygiai pasidengs.

    4. Šį daržovių-vištienos mišinį perkelkite į paruoštą kepimo indą ir viską paskleiskite vienu tolygiu sluoksniu. Ant daržovių pabarstykite citrinos griežinėlius. Palikite vištieną neuždengtą tam, kad odelė apskrustų.

    5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Išimkite iš orkaitės ir uždėkite fetos, petražolių ir alyvuogių.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   allrecipes.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite