Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
½ puodelio baltojo cukraus
½ puodelio citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai kubeliais pjaustyto svogūno
1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių
½ arbatinio šaukštelio druskos
⅔ puodelio augalinio aliejaus
1 valgomasis šaukštas aguonų
Romaninė salota, suplėšyta kąsnio dydžio gabalėliais
100 g susmulkinto šveicariško sūrio
1 puodelis anakardžių riešutų
¼ puodelio džiovintų spanguolių
1 obuolys – nuluptas ir supjaustytas kubeliais
1 kriaušė – nulupta ir supjaustyta griežinėliais
Gaminimas:
1. Cukrų, citrinos sultis, svogūną, garstyčias ir druską gerai sutrinkite virtuviniu kombainu arba trintuvu. Betrindami pilkite šiek tiek aliejaus lėta, tolygia srovele, kol mišinys taps tirštas ir vientisas. Suberkite aguonas ir trinkite dar kelias sekundes.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite romanines salotas, susmulkintą šveicarišką sūrį, anakardžius, džiovintas spanguoles, obuolį ir kriaušę. Užpilkite padažo ant salotų (prieš pat patiekiant) ir išmaišykite.
Išeiga: 12 porcijų
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite