Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 dideli kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vandens
3/4 puodelio džiūvėsėlių
1/4 puodelio tarkuoto parmezano sūrio
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
350 g žiedinio kopūsto žiedynėlių
1/2 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
1 skiltelė susmulkinto česnako
400 g pomidorų padažo
2 šaukštai pomidorų pastos
1/4 arbatinio šaukštelio cukraus
1/4 puodelio smulkiai supjaustytos dešros PEPPERONI
1 arbatinis šaukštelis itališkų prieskonių mišinio
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir atidėkite į šalį.
2. Giliame dubenyje išplakite kiaušinius su vandeniu, atidėkite. Kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį ir 1 šaukštelį druskos.
3. Žiedinio kopūsto žiedynus apvoliokite kiaušinių mišinyje, o tada – džiūvėsėlių mišinyje (apversdami, kad kiekvienas gabalėlis gerai pasidengtų mišiniu). Sudėkite vienu sluoksniu ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite 25 minutes (arba kol taps auksinės spalvos).
4. Tuo tarpu puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite česnaką ir kepinkite 1 minutę. Įmaišykite pomidorų padažą, pomidorų pastą, cukrų ir 1 šaukštelį druskos. Suberkite pepperoni dešros gabalėlius ir išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki minimumo ir virkite 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite itališkus prieskonius.
5. Žiedino kopūsto kąsnelius patiekite kartu su paruoštu padažu. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: healthyfamilyproject.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite