Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jei norite išbandyti vegetarišką šio troškinio variantą, maltą mėsą pakeiskite avinžirniais.
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 puodelis susmulkinto svogūno
2 šaukštai pomidorų pastos
4 skiltelės česnako, susmulkintos
2 puodeliai daržovių sultinio
1 puodelis susmulkintos žaliosios paprikos
2 puodeliai sviestinio moliūgo, supjaustyto kubeliais
2 skardinės pjaustytų pomidorų
1 šaukštas rudojo cukraus
Maltos aitriosios paprikos, pagal skonį
2 arbatiniai šaukšteliai malto kumino
1 skardinė juodųjų pupelių, nuplautų ir nusausintų
500 g kepintos maltos kalakutienos
1 arbatinis šaukštelis druskos
1/2 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
Priedai:
3/4 puodelio smulkinto čederio sūrio
1/3 puodelio grietinės
6 šaukštai smulkintos kalendros
1 jalapeno (chalapos) paprika, išskobta ir smulkiai supjaustyta
1 avokadas - be kauliuko, nuluptas ir supjaustytas kubeliais
Gaminimas:
1. Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų (ant vidutinės-stiprios ugnies). Sudėkite svogūnus ir pomidorų pastos. Kepinkite maišydami, kol pomidorų pasta pradės tamsėti, o svogūnas – minkštėti (4–5 minutes). Sudėkite česnaką ir maišykite, kol pasklis aromatas (maždaug 30 sekundžių).
2. Į puodą supilkite sultinį. Suberkite papriką, moliūgą, pomidorus. Įmaišykite rudojo cukraus, aitriosios paprikos miltelių, kumino. Uždenkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite, kol moliūgas suminkštės (20–25 minutes).
3. Į puodą sudėkite pupeles ir maltą kalakutieną. Uždenkite ir troškinkite maždaug 15 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Pagal skonį pridėkite norimų priedų: sūrio, grietinės, kalendros, jalapeno (chalapos) paprikos, avokado.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite