Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 puodeliai virtos bolivinės balandos
1 skardinė pinto pupelių, nuplautų ir nusausintų
1 skardinė raudonųjų pupelių, nuplautų ir nusausintų
1 skardinė kukurūzų
1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
1 puodelis virtų rudųjų ryžių
1 raudona paprika, susmulkinta
¼ puodelio susmulkintos šviežios kalendros
Padažui:
¾ puodelio alyvuogių aliejaus
⅓ puodelio raudonojo vyno acto
Maltos aitriosios paprikos, pagal skonį
2 skiltelės česnako, sutrintos
½ arbatinio šaukštelio druskos
½ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Maltų kajeno pipirų, pagal skonį
Gaminimas:
1. Stikliniame arba plastikiniame indelyje su dangteliu sumaišykite salotų ingredientus: virtą bolivinę balandą, pinto pupeles, raudonąsias pupeles, kukurūzus, raudonąjį svogūną, virtus ruduosius ryžius, raudonąją papriką ir kalendrą.
2. Dubenyje suplakite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, aitriosios paprikos miltelius, česnaką, druską, juoduosius pipirus ir kajeno pipirus; užpilkite ant salotų mišinio ir viską sumaišykite. Uždenkite dangčiu ir laikykite šaldytuve, kol skirtingi skoniai įsigers ir susimaišys tarpusavyje (mažiausiai 2 valandas).
3. Prieš patiekdami, salotas dar kartą išmaišykite.Skanaus!
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite